Powitanie chlebem i solą oraz lampką szampana
Zupa:
- rosół drobiowy z makaronem
Drugie dania , trzy do wyboru :
- pieczony filet z łososia
- piersi z kurczaka pieczone ze szpinakiem i serem żółtym lub ananasem
- tradycyjny kotlet schabowy
- karczek pieczony serwowany z sosem pieczeniowym
- żeberka zapiekane z cebulką
Dodatki :
- kluski śląskie
- ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
Zestawy surówek ,trzy do wyboru :
- sałata winegret
- marchew z chrzanem
- colesław
- majowa ( biała kapusta , rzodkiewka , kukurydza , pietruszka)
- buraczki
- surówka z kiszonej kapusty
- kapusta zasmażana
Przystawki zimne na stołach :
- plater wędlin
- ryba po grecku
- śledź w śmietanie lub po staropolsku
- jajeczka w sosie tatarskim
- zapiekane warzywa w posypce z parmezanem
- talerz serów
sałatka do wyboru:
- jarzynowa , gyros, z tuńczykiem, diabelska
Danie ciepłe do wyboru :
- gulasz z kluską na parze
- barszczyk z pasztecikiem
- pieczone udka z kurczaka
- leczo
- żur z białą kiełbasą
- flaczki staropolskie
- krokieciki ze szpinakiem i feta
- krokieciki meksykańskie
Kawa , herbata , napoje bez ograniczeń.
do godz. 4:00
Cena: 190 zł
- owoce
- dodatkowe danie ciepłe
Cena : 220 zł
Słodki stół:
– ciasta (2 kawałki na osobę)
do godz. 4:00
Cena: 240 zł
Dodatkowa atrakcja wieczoru wydawana przez szefa kuchni (1) dodatkowo płatna 20zł/os
- Płonący udziec z zasmażaną kapustą, kaszą lub opiekanymi ziemniaczkami
Wiejski Stół:
- dodatkowo płatny 1500zł
dzieci do 4 lat gratis
od 4 do 10 lat 50%
Zdobienia Sali
- (serwetki, kokardy, szarfy z organzy , perełki, świece, kwiaty )
- kolory wystroju do uzgodnienia
500 zł