Restauracja uzyskała subwencję finansową z Polskiego Funduszu Rozwoju - Tarcza 2.0

Menu weselne

Menu weselne

Powitanie chlebem i solą oraz lampką szampana

Zupa:

  • rosół drobiowy z makaronem

Drugie dania , trzy do wyboru :

  • pieczony filet z łososia
  • piersi z kurczaka pieczone ze szpinakiem i serem żółtym lub ananasem
  • tradycyjny kotlet schabowy
  • karczek pieczony serwowany z sosem pieczeniowym
  • żeberka zapiekane z cebulką

Dodatki :

  • kluski śląskie
  • ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem

Zestawy surówek ,trzy do wyboru :

  • sałata winegret
  • marchew z chrzanem
  • colesław
  • majowa ( biała kapusta , rzodkiewka , kukurydza , pietruszka)
  • buraczki
  • surówka z kiszonej kapusty
  • kapusta zasmażana

Przystawki zimne na stołach :

  • plater wędlin
  • ryba po grecku
  • śledź w śmietanie lub po staropolsku
  • jajeczka w sosie tatarskim
  • zapiekane warzywa w posypce z parmezanem
  • talerz serów

sałatka do wyboru:

  • jarzynowa , gyros, z tuńczykiem, diabelska

Danie ciepłe do wyboru :

  • gulasz z kluską na parze
  • barszczyk z pasztecikiem
  • pieczone udka z kurczaka
  • leczo
  • żur z białą kiełbasą
  • flaczki staropolskie
  • krokieciki ze szpinakiem i feta
  • krokieciki meksykańskie

Kawa , herbata , napoje bez ograniczeń.

do godz. 4:00

Cena: 190 zł

  • owoce
  • dodatkowe danie ciepłe

Cena : 220 zł

Słodki stół:

– ciasta (2 kawałki na osobę)

do godz. 4:00

Cena: 240 zł

Dodatkowa atrakcja wieczoru wydawana przez szefa kuchni (1) dodatkowo płatna 20zł/os

  • Płonący udziec z zasmażaną kapustą, kaszą lub opiekanymi ziemniaczkami

Wiejski Stół:

  • dodatkowo płatny 1500zł

dzieci do 4 lat gratis

od 4 do 10 lat 50%

Zdobienia Sali

  • (serwetki, kokardy, szarfy z organzy , perełki, świece, kwiaty )
  • kolory wystroju do uzgodnienia

500 zł