czas trwania imprezy do 5 godzin
(max do 2:00 w nocy przy menu za 160zł /os)
Zupa: do wyboru (1)
- rosół drobiowy z makaronem,
- krem z kalafiora z selerem i płatkami dyni,
- krem z pieczonego buraka z plastrami sera camembert
Drugie dania do wyboru 3 rodzaje:
po 2 sztuki na osobę
- filet z dorsza pieczony na masełku z porem,
- karczek pieczony w tymianku,
- tradycyjny kotlet schabowy,
- polędwiczki drobiowe z gruszką i orzechami,
- piersi z kurczaka pieczone ze szpinakiem i serem żółtym lub z ananasem,
- plastry schabu zapiekanego ze śliwką w sosie pomarańczowym
Dodatki:
- kluski śląskie,
- ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem,
Zestawy surówek do wyboru 2 rodzaje:
- pekińska z papryką, ananasem, kukurydzą i natką,
- colesław,
- majowa ( biała kapusta , rzodkiewka , kukurydza , pietruszka),
- buraczki na ciepło ze śmietaną i fetą,
- surówka z kiszonej kapusty,
- kapustka zasmażana
Deser do wyboru (1):
- puchar lodowy,
- deser owocowy pod kremem sułtańskim,
- deser banofee
Kawa , herbata , napoje bez ograniczeń;
105 zł od osoby
Przystawki zimne:
- plater wędlin,
- śledzik po wiejsku lub w śmietanie,
- jajka w sosie tatarskim,
- mieszanka serów pleśniowych przyozdobionych sałatą
Sałatka do wyboru (1) :
- jarzynowa,
- gyros,
- z tuńczykiem,
- diabelska
160 zł od osoby
Dania ciepłe do wyboru (1):
- krokieciki meksykańskie,
- krokieciki ze szpinakiem i fetą,
- barszczyk z pasztecikiem,
- pieczone udka z kurczaka,
- żur z kiełbasą i jakiem,
- gulaszowa
175 zł od osoby
owoce
185 zł od osoby
Dodatkowe zdobienia stołów, serwetki, szarfy z organzy, świeczniki, świeże kwiaty zawarte są w cenie.
Od własnego alkoholu pobierane jest korkowe w cenie 10zł / od butelki 0,5l.
Dopłata za wynajęcie małej sali z tarasem koszt 300zł